Siv Karlsen

Eg blei sjuk i 1984, fekk diagnosen i 2002. Eg deltok på LP-kurs rundt 2006-2007. Fekk høyre om det av ei venninne som kjente ein LP-coach.

Eg kjente på at dette var noe forbanna sprøyt, det tok meg 1/2 time å finne ut. Her skulle man bli frisk, man måtte bare slutte å gjøre seg selv sjuk.

Eg blei rett og slett forbanna og tenkte dette må være noe av det teiteste jeg har prøvd og jeg har prøvd mye. Men jeg gjorde som jeg fekk beskjed om og gjekk å tråkka på papir på golvet, og sa stopp.

I 3 dager holdt eg på med dette sprøytet, trakket rundt og prøvde ikke gjøre ME, ka no det skulle bety.

Så kjører de deg på at det er din egen feil at du har ME, for du gjør ME. Eg blei fysisk utmatta og dårlig, fekk dårlig samvittighet for man var jo rimelig teit som gjorde seg selv sjuk.

På samme tid følte eg at her er noe som ikke stemmer, heile opplegget virka totalt crazy.

Så etter de 3 kursdagene så blåste eg heile Lp’en ein lang marsj, eg fekk totalt aversjon, men da hadde eg holdt på i 3 daga så fekk PEM.

Når det gjelder LP vil eg si, de pengene bør du bruke på noe fornuftig som gjør deg glad eller er til hjelp i hverdagen, LP gagner ingen med en tøff FYSISK SYKDOM, LP er svada fra ende til annen.

Og du risikerer å bli sykere fordi du må presse deg til å gjøre fysiske ting, og de får deg til og med til å tro at det er din egen feil at du er sjuk.

Så her blir det STOPP LP.